email mail spotify-with-circle facebook github-with-circle google-with-circle instagram-with-circle linkedin-with-circle twitter-with-circle youtube-with-circle
:::: MENY ::::

Bloggen är död, länge leve bloggen!

Michael LoknerDet har hänt mycket sen sist. Så pass mycket att det inte går att sammanfatta utan att bli allt för utdragen. Men jag kan ju säga så här mycket i alla fall: jag är riktigt sugen på att dra igång bloggandet igen!

Ut med det gamla och in med det nya. Ja men visst, klyschorna fortsätter hagla in, håll i hatten (”sju hål i nacken” skulle min dotter Stella 3 år svarat direkt om hon kunde läsa det här). Jag älskar ju det här med webben, framför allt det tekniska, så ny bloggsatsning betyder senaste WordPress-versionen och nytt tema. Hoppas ni gillar det.

Jag kommer fokusera på webben, internet och det tekniska kring det. Risken är stor att det även kommer dyka upp en del saker också. Till exempel Star Wars, foto och träning. Kanske som en kombination, det vore kul!

Sjukt peppande att vara tillbaka, nu kör vi!


Säg gärna vad du tycker!